Allt för Hälsan 2018

I fredags kikade jag förbi mässan Allt för Hälsan som höll till i Stockholmsmässan. Tidigare år har även Acadermia hållit till under samma tak och datum men i år så fick skönhetsutställarna istället samsas med träningsföretag och mat/kost under Allt för Hälsan. Jag började uppe i pressrummet på jakt efter en kaffe, det är liksom ingen hemlighet att så fort jag kliver in någonstans så börjar jag leta efter fika. När jag svept kaffet så var det bara att ge sig in på mässan och plöja rader upp och rader ner för att se vad årets utställare hade att bjuda på för nyheter. 

Ett av de första märken jag sprang in i var S5, ett lyxigare systermärke till Evolve, som nu hittat till Sverige. Jag kan ha fel men har för mig att S5 funnits tidigare med en annan förpackning. Hursomhelst superfina förpackningar och det verkar vara jättehärliga produkter! Särskilt rengöringen på burk verkade helt underbar (burken med det gula innehållet på bild)! Det är inget stort sortiment utan serien består av två olika rengöringar samt ett par olika serum och hudkräm, en för varje hudtyp. 

Jag sa även hej hos Börlind om alltid har en massa nyheter och spännande produkter. De hade specialpris på “blåljusoljan”, en olja som skyddar mot blått ljus från skärmar, vilket fick mig att komma på att jag måste gräva fram den hemma och börja testa den! Jag har hört så många som gillar oljan så det blev en bra påminnelse. Fick även med mig ett prov på ett 2-stegs hyaluron shake, en olja/serum som man aktiverar genom att skaka. Ska bli riktigt spännande att prova! Börlind har verkligen vuxit i mina ögon från ett märke som hade bra hudvård men tråkiga förpackningar till ett märke med snygga förpackningar och ännu vassare hudvård! De har riktigt många guldkorn i sortimentet och det känns som att de ligger i framkant med produkterna de lanserar, som exempelvis oljan som skyddar mot blått ljus. 

Jag spanade även in Dr Sannas nya förpackningar, mycket snygg uppdatering! Multikrämen är det man ska testa först om man inte är bekant med varumärket sen innan fick jag veta, en kräm med bland annat svartvinbärsolja. Den var supernära att vinna sin kategori under förra upplagan av Organic Beauty Awards. Det österrikiska märket Rangana visade även upp sitt sortiment och man kunde smaka på tand-olja, ett nytt sätt att borsta tänderna som är helt naturligt. Produkterna är så färska att de skickas direkt från fabriken. 

Ett givet stopp som vanligt är hos Maria Åkerberg. Hittade bland annat roll-on deodoranter och nyheten Royal Body Cream, som är framtagen baserad på Royal Body Oil, på kundernas begäran. Vi är ju tyvärr inte ett land som gillar oljor, är min känsla, även fast jag själv älskar oljor. Men riktigt kul att Maria Åkerberg lyssnar på kunderna och tar fram produkter som de vill ha! 

Sen blev jag mer eller mindre utslängd eftersom mässan stängde! Det blev till att armbåga sig in på pendeltåget som till på köpet var försenat och körde i snigelfart… Och så undrar de varför folk kör bil i stan?! Nåväl, en trevlig mässa även om jag kanske själv gärna hade sett lite fler skönhetsmärken på plats.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.