Kjaer Weis Brush – Crease and Brow

I samarbete med mitt egna företag pureproducts.se

Kjaer Weis Crease Brush and Brow Brush

Kjaer Weis Vegan Brow and Crease brush

I november fick Kjaer Weis “borst-familj” tillskott i form av Kjaer Weis Crease brush, en blending borste för ögonskuggor, och Kjaer Weis Brow brush, en dubbeländad borste för ögonbrynen. Båda är riktigt fina och av syntetfiber. Det märks att de är framtagna av en makeup artist, så himla fin kvalité! Jag har visserligen redan en brynborste som jag älskar men denna kan bli ett bra alternativ. (Och sen när kan man ha för många sminkborstar?!)

Jag sökte runt men hittade dessvärre inte dem hos någon annan webbshop i Sverige förutom min egna, därav länkningen till pureproducts.se (jag har dock köpt borstarna själv och får inte betalt för att skriva detta inlägg).

Pris: Brow Brush, pris: 279 sek. Crease brush, pris: 279 sek.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *