All about nails

IMG_0346

Något som jag tycker är riktigt rogivande är att måla naglarna. Jag fixar naglarna veckovis. Smink kan jag gå utan men nagellack är ett måste!

Jag brukar sätta på en bra podcast och förlora mig in i pillandet. Ta bort det gamla, massera nagelbanden, förbereda naglarna, grunda med skirt nagellack, 2 lager av färgen och sen, om jag hinner/orkar och verkligen älskar lacket, så avslutar jag med ett topplack.

IMG_0354

Jag har fortfarande några “inte så bra” nagellack, som detta Essie lack jag illa tvunget fick köpa utomlands eftersom jag glömde mina lack på långresan, men målet är att fasa ut dem så småningom.

Ovan har vi Essie, ca 135 kr, (annonslänk) i nyansen Ballet Slipper och Kure Bazaar, ca 175 kr, i färgen Nile.

I can live without makeup for a day but I can’t live without my nail polishes! I find it so soothing to sit down, turn on a podcast and sit with my nails for some time and see them go from unloved to well pampered. My new mission is to get rid of/use up my “not so eco-friendly” polishes, like this one from Essie that I had to buy on a vacation when I forgot all my polishes at home, and replace them with better alternatives. 

You may also like

2 Comments

    1. Det är verkligen hur avkopplande som helst att ha en podcast på. Har ett par stycken olika så att man kan lyssna på det som man känner för just då beroende på humör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *